Priser  image
VAD KOSTAR STAKETSPJÄLORNA?
De som är 7 cm breda kostar 45-47 kronor för alla under en meter och för de som är 1 meter långa. För pris för längre spjälor hör av dig då detta i skrivande stund inte är helt fastställt. Prisexempel: Åtgång per längdmeter staket är 10 spjälor. För en meter långa spjälor blir alltså priset kring 450-500 kronor per längdmeter beroende på hur priset anpassas efter rådande virkespriser. Hör gärna av dig för aktuella prisuppgifter.

LEVERANSALTERNATIV - FRAKT
Vi vill gärna att du hämtar på plats här på Öland då frakt är både dyrt och krångligt då vi måste få rum med spjälorna i bilen för att köra några mil till ombud och packa på pall. Långa spjälor går ibland inte går att skicka alls på grund av hur långa emballage man får skicka. Vid stora beställningar och ej för långa kan ni alltid skicka en förfrågan så finns i alla fall en liten chans att vi löser det. Frakt kostar mellan 2000-3000 kronor. 


VAD KOSTAR DE SMALARE SPJÄLORNA?

De som är 4,2 cm breda med endast spets kostar kring 40 kr (pris beroende på aktuella virkespriser, hör av dig för exakta uppgifter, ibland kan man till och med få lite rabatt) för under eller exakt 1 meter lång spjäla. Dessa går åt 14-15 spjälor per längdmeter staket. För längre spjälor, hör av dig för pris så räknar vi ut det, det bör inte vara många kronor extra.

Spjälorna säljs omålade och ej i sektioner.